Híreink

Választhatsz kategóriát is:

Beszámolók Interjúk Újdonságok Események Tesztek Túrák

12. Motoros Búcsú, Kerékpáros és Motoros Zarándoklat

12. Motoros Búcsú, Kerékpáros és Motoros Zarándoklat kép 2018. május 25.-26.-án kerül megrendezésre az Ecséd település szélében található Szentkút-völgye Boldogasszony kápolnánál. A Szentlaposi Szűzanya Kápolna Alapítvány, mint kezdeményező a társszervezőinkkel - a MOTaMOT, az Ecsédi Motoros Egyesület, Felvidéki Motorosok, Hunyadi Rend, Szkíta Motorosok, és a MotorkerékPálosok közösségével - közösen idén tizenkettedik alkalommal szervezzük a Motoros Búcsú kiemelt eseményét.

Az autósoknál Fazekas Károly, míg a motorosoknál Hodola Richárd nyerheti meg harmadszor a Riverside Baját

Az autósoknál Fazekas Károly, míg a motorosoknál Hodola Richárd nyerheti meg harmadszor a Riverside Baját kép Két nap múlva – május 11-től 13-ig – elrajtol a Közép-Európai Zóna Bajnokság és a Nyílt Magyar Tereprallye Bajnokság következő futama, a Riverside Baja. A verseny idén Magyargencsre költözik, és a motorosok mezőnyében a tereprallye mellett az endurósok is ott lesznek a viadalon.

Laller Racing – A Riverside Baján készülnek a balkáni pokolra

Laller Racing – A Riverside Baján készülnek a balkáni pokolra kép Hétvégén újra ringbe száll a Laller Racing Dakar Team, Horváth Lajos és Kárpáti Péter révén a Riverside Baján indul a csapat. A hangsúly ezúttal a felkészülésen van, hiszen hamarosan Görögország és a Balkán felé veszik az irányt Lallerék, hogy Európa két legkeményebb tereprali versenyén méressék meg maguk.

Ernszt Norbert edzésként nagyobb kategóriában indult

Ernszt Norbert edzésként nagyobb kategóriában indult kép Ernszt Norbert május hatodikán vett részt edzés képpen az SSP 300 magyar bajnokságban az RS125 Apriliával az Euroringen, Örkényben. A reggeli érkezést követően minden nagyon flottúl ment.

Györfi Alen: balszerencse, büntetés és dobogó!

Györfi Alen: balszerencse, büntetés és dobogó! kép Az elmúlt hétvégén Györfi Alen számára is elkezdődött a 2018-as szezon, mégpedig egyik kedvenc pályáján, a Slovakiaringen. A H-Moto Team korábbi Európa-bajnok motorosa ugyanis most mutatkozott be az idei Alpok-Adria sorozat Superstock 600-as kategóriájában, ám ennyire fordulatos versenyhétvégéje talán még sosem volt.

Együtt száguldanak a tereprallye és az enduro legjobbjai

Együtt száguldanak a tereprallye és az enduro legjobbjai kép Magyargencsre költözik az immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Riverside Baja

Pontszerző hellyel tért vissza Kis Viktória

Pontszerző hellyel tért vissza Kis Viktória kép Nem most volt, amikor utoljára versenyen izgulhattunk a H-Moto Team női motorosáért, Kis Viktóriáért. Wicca a 2016-os szezonban gurult utoljára pályára éles körülmények között

Kovács Bálint tiszteletére szólt a magyar Himnusz Oschersleben-ben

Kovács Bálint tiszteletére szólt a magyar Himnusz Oschersleben-ben kép A H-Moto Team 16 éves tehetsége pole pozícióval, futamgyőzelemmel és egy második hellyel kezdett az IDM Suzuki Cup 2018-as sorozatában

Kovács Bálint edzéselsőségekkel hangolt a hétvégére

Kovács Bálint edzéselsőségekkel hangolt a hétvégére kép A H-Moto Team ezen a hétvégén sem pihen, ugyanis ezúttal a németországi Oschersleben-ben a csapat 16 éves tehetsége, Kovács Bálint kezdi meg a szereplését az IDM Suzuki Cup sorozatában.

Bajnoki gyõzelemért hajt a H-Moto Team a Hungaroringen

Bajnoki gyõzelemért hajt a H-Moto Team a Hungaroringen kép A hatszázas mezõnyben induló Györfi Alen mellett az ezresek között a Katarban kétszer is dobogóra álló Kovács Bálint, illetve az SSP 300 kategóriában most debütáló Kakuszi Ádám képviseli a csapatot a mogyoródi pályán