1041 Budapest Árpád út 88 (Bejárat a Lebstück Mária utcából)


+36/70-5004001
| info@motostyling.hu

Szállítási információk

A.) A Motostyling.hu internetes felületén megrendelt összes termékre az alábbi szállítási információk vonatkoznak: 

A Vásárló részére a megrendelt árut a Motostyling Kft. házhoz szállítja, ha megfelel a Vásárlási Feltételeknek. Vásárlót a Motostyling Kft. GLS ,MPL  futárszolgálat segítségével szolgálja ki. A megrendelt termékekre a Motostyling Kft. csomagolási költségeket nem számol fel.

Szállítási költségek

01-30 kg -ig

 

 

01- 30 kg- ig

GLS Csomagpont 

Max. méretek: 74x60x43 cm

Max. körméret: 280 cm

icon

MPL  Csomagküldő  

1690 Huf

 

 

 

3990 Huf

01-30 kg -ig GLS Utánvétel 2090 Huf

 

 

A szállítás illetve a fizetés módok a legördülő menü segítségével adhatóak meg. A feltűntetett árak forintban értendőek. Áraink az általános forgalmi adót tartalmazzák! Kiszállítási idő: 1 munkanap 

Esetleges rendszerhibából adódó téves tájékoztatásért a Motostyling Kft. nem vállal felelősséget!

B.) Házhoz szállítást Budapestre és vidékre egyaránt lehet kérni. Szállítási címként szerepelhet a lakás, vagy akár a munkahely címe is, azaz Magyarország területén bármilyen szállítási cím megadható. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől is. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában. A rendeléskor megadott szállítási címet utólag nem lehet módosítani!

C.)A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-17 óra között történik, a megrendeléstől számított 1 munkanapon belül. (Csak készleten lévő termékekre tudjuk vállalni) A bejövő rendeléseket munkanapokon 15:00-ig fogadjuk!