HIGHSIDER Vezérlő kijelző műszer 5 kijelzővel

Egységár: 29 299 Ft
Elérhetőség:

Szállítás 4-5 munkanapon belül raktárunkba

Cikkszám: 305-011
Típus: HIGHSIDER
Elérhető típusok: Króm, Fekete
Módosítva: 2020-06-18 11:54:27

Megvásárolom!

HIGHSIDER vezérlő kijelző.

Vezérlő kijelző műszer CNC-maró alumínium házban és erősen színezett üveggel a beépítéshez. Üzemmódban a funkciónak megfelelő szimbólum jelenik meg.

A kijelzők áttekintése: 2x irányjelzők A távolsági fényszóró Semleges Olajnyomás Ez megfelel neked a HIGHSIDER széles körű kiegészítőinek, amelyek tökéletesen megfelelnek a motorkerékpárnak. A maximális minőség és a funkcionalitás révén könnyedén megtervezheti a kerékpárt kívánságainak megfelelően.

Méretek: Szélesség: 57 mm Magasság: 17,5 mm

Mélység: 18 mm Kapcsolatok: fekete kábel (föld) + narancssárga kábel = villogó marad fekete kábel (föld) + kék kábel = villogó jobb fekete kábel (föld) + sárga kábel = távolsági fény br /> semleges vagy negatív olajnyomás esetén: Csatlakoztassa a szürke kábelt a semleges jelhez és a barna kábelt a 12 V (+) -hoz. Csatlakoztassa a zöld kábelt az olajnyomás jelhez és a lila kábelt a 12 V (+) -hoz. Ha semleges vagy az olajnyomás pozitívvá vált: Csatlakoztassa a barna kábelt a semleges jelhez, a szürke kábelt a földhöz (-) Csatlakoztassa az ibolya kábelt az olajnyomás jelhez és a zöld kábelt a földhöz (-) A készlet tartalma: 1 db Opcionálisan megrendelhető: Alumínium rögzítőbilincs felszerelése 25 hüvelyk (25,4 mm) és 7/8 hüvelyk (22 mm) kormányra: Cikkszám 305-011 Különböző színű házban kapható.