Robogó slim xenon szett

Egységár: 22 177 Ft
Elérhetőség:

Rendelésre, szállítás 2-4 nap

Cikkszám: ROBHID
Típus: Lampa
Elérhető típusok: BA20D, HS2, HS1
Módosítva: 2019-09-03 13:54:10

Megvásárolom!

Ultra vékony trafós biluxos( bi-xenon) robogó xenonszettek: HS1,HS2,BA20D foglalattal

Izzó kereseõ ( Itt megnézheted a motordhoz való izzó fejet)

Szín hõmérsékletek: 6000K

Robogó Xenon szett tartalma:1 db ultravékony trafó,1 db izzó,kábelek,kiegészítõk + 1 db garancialevél (1 ÉV TELJES KÖRÛ GARANCIÁT ADUNK) Beszerelést egyeztetés alapján vállalunk ára: 5000 Ft!Kérésre házhoz is megyünk és a helyszínen beszereljük (+ kiszállási költség 2500 Ft Budapest területén)

Kis teljesítményü akkumulátorok és generátorokhoz 12V 4 Amper alatt is mûködik!

Jellemzõk:

- Xenon izzó. - Digitális tápegység. - Vezetékek, csatlakozók. - 3-szór nagyobb lumenû fényforrással rendelkezik, mint a hagyományos 55W-s halogén izzók. - Kristály kék-fehér fény. - A nagyobb fényforrás és a fehérebb szín kombináció miatt jobb a látótávolság, fõleg éjszaka. - Ötször tovább tartanak, mint a hagyományos halogén lámpák. - Egyszerû és könnyû beszerelhetõség. - Áramfogyasztása 40%-l alacsonyabb, mint a hagyományos halogén izzóké. - Fordított polaritás védelem. - Bemeneti alul feszültség védelem. - Bemeneti túlfeszültség védelem. - Üresjárati feszültség védelem. - Kimeneti rövidzárlat védelem. - Automatikusan az izzóhoz igazítja az áramszükségletet.

Szabályos-e az utólag beépített xenon?

Egy ügyvéd barátom – aki egyébként szintén hozzám hordja a motorjait – rendszeresen ír jogi tanácsokat a FastRide Motoros Magazinba. Legutóbb a fényszórók témakörét boncolgatta: vajon legális-e az utólagosan beépített xenon? Ha nem olvastad volna a cikket, akkor most itt megteheted:

Utólagosan beépíthetõ xenon kit motorhoz

“E havi írásom egy sokakat érintõ problémát boncolgat. Sokan . . . → Tovább: Szabályos-e az utólag beépített xenon?