Együtt, egy közös célért

2017-03-01 16:42:22
Együtt, egy közös célért kép

Fárasztó, ugyanakkor mentálisan mindenképpen felemelõ három napon van túl a 220 Volt H-Moto Team, amelynek versenyzõi kivétel nélkül ott voltak a Budapest Motor Fesztiválon a csapat standjánál. A csapat tagjai rengeteget beszélgettek a Hungexpóra kilátogatókkal, és korosztálytól függetlenül a lehetõ legjobb felkészültséggel várhatják a 2017-es szezont.

A 220 Volt H-Moto Team versenyzõinek felkészülésének újabb állomása záródott le az elmúlt hétvégén. A spanyolországi Almeriában eltöltött napok után ezúttal a Budapest Motor Fesztiválra voltak hivatalosak, és a Hungexpón rendezett háromnapos kiállításon valamennyi csapattag - Gyõrfi Alen, Bódis Ricsi, Gyutai Adrián, Kis Viktória, Kovács Bálint, Kakuszi Ádám, Vincze Hanna, Varga Tibi, Kecskés Bence és Tomi, Szilágyi Krisztián és Milán, Kovács Zoltán és a szlovák Misko Bém - aktívan kivette a részét a munkából. A csapat standján a versenyzõkön és csapatvezetõkön kívül látható volt többek között Ohvale, IMR, KTM RC 390, Yamaha R6, PW50, Metrakit, NSF 100, Yamaha R125 modell is. Valamennyien állták az érdeklõdõk rohamát, és a szakmai kérdések mellett arra is maradt idõ, hogy születésnapján - vasárnap - felköszöntsék az utánpótlás versenyzõk egyik mentorát, Kis Viktóriát.

A 220 Volt H-Moto Team a kiállítás ideje alatt indította útjára a játékát, ami a fesztivál lezártával még nem ért véget: a csapat facebook oldalán található, errõl szóló bejegyzés megosztói közül ketten ott lehetnek a MotoGP Red Bull Ringi futamán, ahol a világsztárok mellett az ADAC KTM Cup-ban induló két csapattagnak, Somosi Alexandernek és Kakuszi Ádámnak is szurkolhatnak.