Híreink

Választhatsz kategóriát is:

Beszámolók Interjúk Újdonságok Események Tesztek Túrák

Triumph lesz a Moto2 kategória 2019 -es beszállítója

Triumph lesz a Moto2 kategória 2019 -es beszállítója   kép Aláírásra került miszerint 2019- tõl Triumh háromhengeres 765cc motorjai kerülnek a MotoGp Moto2 kategóriájában. Eddigi Honda blokkokat váltja fel a Street Triple erõforrása.

HONDA CB1100 TR TÖBB MINT EGY FOGALOM

HONDA CB1100 TR TÖBB MINT EGY FOGALOM  kép Honda bemutatta az EICMA milánói motor kiállításon ezt a 70 évek Superbike legendáját.58-as rajtszámot Marco Simoncelli tiszteletére adták.

Elektromos hajtású motorkerékpárt mutatott be a Harley-Davidson

Elektromos hajtású motorkerékpárt mutatott be a Harley-Davidson kép Elektromos hajtású kísérleti motorkerékpár modellt mutatott be csütörtökön a kultikus amerikai motorkerékpárokat gyártó Harley-Davidson.

A Honda bemutatja az új Supermoto stílusban tervezett CRF250M modelljét

A Honda bemutatja az új Supermoto stílusban tervezett CRF250M modelljét kép Az új CRF250M 2013 nyarától az európai piacon is bemutatkozik! Az új CRF250M most mindenki számára elérhetõvé teszi a csodált Supermoto-jármûvek teljesítményét, külsejét és tudását, és ideális azon fiatal motorosok számára is, akik a megszokottól valami egészen más vezetési élményre vágynak.

Honda bemutatja az új MSX125 modelljét

Honda bemutatja az új MSX125 modelljét kép A Honda bemutatja az új MSX125 modellt, amely a szabadidõs motorozás terén elsõsorban a fiatal generáció érdeklõdésére számít. Az MSX125 (“Mini Street X-treme 125”) a kiskerekû, szabadidõs motorkerékpárok tradícióját viszi tovább, amelynek elsõ ikonikus darabja az 1963-as Honda Monkey volt, amit a Dax és az Ape modellek követtek.

ÚJ SUZUKI MOTORKERÉKPÁR-MODELLEK

ÚJ SUZUKI MOTORKERÉKPÁR-MODELLEK kép Öt új motorkerékpár-modellt mutatott be a Suzuki Motor Corporation a Kölnben október 2. és 7. között megrendezett INTERMOT nemzetközi motorkerékpár-, robogó- és kerékpárvásáron. Az új motorok között szerepel egy tanulmánymodell is.

WORLD SUPERBIKE - A CRESCENT FIXI SUZUKI BEMUTATTA A GSX-R1000-T

WORLD SUPERBIKE - A CRESCENT FIXI SUZUKI BEMUTATTA A GSX-R1000-T kép (Team Suzuki sajtóiroda - február 7.) A Crescent Suzuki bemutatta az új, 2012-es GSX-R-t, és egyidejûleg bejelentette, hogy az ügyfélre szabott devizapiaci szolgáltatásokat nyújtó Fixi lesz a csapat névadó társpartnere az idei Superbike Világbajnokságban. A motorok nyergében John Hopkins és Leon Camier versenyez majd a bajnoki címért.

A SUZUKI ÚTJÁRA INDÍTJA KIVEHETÕ AKKUMULÁTOROS E-LETS ROBOGÓJÁT

A SUZUKI ÚTJÁRA INDÍTJA KIVEHETÕ AKKUMULÁTOROS E-LETS ROBOGÓJÁT kép A Suzuki Motor Corporation piacra dobja az e-Let’s elektromos robogót. A jármûvet kivehetõ akkumulátor teszi még praktikusabbá, miközben az 50 köbcentiméteres robogókra jellemzõ kényelem megmarad. Az e-Let’s piaci bevezetésére 2012. január 9-ével kerül sor Japánban.

A Hungaroring Sport Zrt. 2012-ben minden hónapban szervez egy Autós és egy Motoros Nyílt Napot

A Hungaroring Sport Zrt. 2012-ben minden hónapban szervez egy Autós és egy Motoros Nyílt Napot kép Szalay Balázs: „Márciustól indulhat a száguldás” Mivel tavaly nagy sikert aratott az autósok és a motorosok körében a Hungaroringen több alkalommal megrendezett Nyílt Nap, a mogyoródi pályán 2012-ben is sor kerül hasonló rendezvényekre. Szalay Balázs, a Hungaroring Sport Zrt. üzletfejlesztési igazgatója elárulta, jövõre márciustól kezdve minden hónapban mindkét szakág részére rendeznek egy nyílt napot, melyekrõl a tudnivalókat a hivatalos honlapon mindenki megtekintheti.

Kértétek,hát megkaptátok!

Kértétek,hát megkaptátok! kép Motostyling.hu meghirdeti minden idõk legnagyobb Karácsonyi akcióját!