Híreink

Választhatsz kategóriát is:

Beszámolók Interjúk Újdonságok Események Tesztek Túrák

AZ ATLAS LORDJAI ALCAN 5000

AZ ATLAS LORDJAI ALCAN 5000 kép ICON BEMUTATJA: Rock helyett homok, hideg változó hõmérséklet méhcsípés és meredek folyóátkelések.

kuit

kuit kép Régen készültünk már Május elsejére. Kunmadarason az igazi cél a Stunt bajnokság volt. Szeretjük ezeket a srácokat. Soha nem fogunk úgy motorozni mint õk. Pedig mindig szerettünk volna. Szeretem nézni, lefényképezni, végigvideózni az egészet, hogy megoszthassam a világgal. Most történetesen nincs mivel fényképezni, videózni. Csak a telefonjaink lennének. Meg egyébként is, idén még egy Dobogókõ-Esztergom-Szlovákia-Börzsöny csavargáson kívül nem motoroztunk egy jót idén. A gyorsulás sem érdekel igazán. Ezek motoszkáltak a fejünkben. Nekem meg fõleg a kanyargás szeretete. Reggel induláskor ezért úgy döntöttünk, a Mátra felé indulunk, aztán meglátjuk...

Motoros túrák az Õrségbe!

Motoros túrák az Õrségbe! kép Túrázásokhoz, kirándulásokhoz szeretnénk figyelmébe ajánlani az Õrségi Nemzeti Park szívében, Szalafõn elhelyezkedõ 52 férõhelyes GATTER FOGADÓT, mely kiválóan alkalmas nagy létszámú csoportok, baráti társaságok fogadására. Ebben az egyedülálló környezetben fogadónk nagyméretû étkezõjével és társalgójával lehetõséget nyújt a közös étkezésekre, programokra.