Híreink

Választhatsz kategóriát is:

Beszámolók Interjúk Újdonságok Események Tesztek Túrák

Kipróbáltuk: Yamaha MT-09 Tracer

Kipróbáltuk: Yamaha MT-09 Tracer kép Idõnként kipróbálhatok egy-egy olyan motort is, aminek megvásárlása jelenleg a science-fiction legdurvább fokozatát jelenti életemben. Jó ez? Ha azt nézzük milyen érzés utána visszaülni a saját motoromra, nem túl jó ötlet, de mégis olyan élményt ad, amit kár lenne kihagyni. Megmutatja, hogy jó az én motorom is, de van sokkal jobb is, így fenntartja az emberben a tüzet, hogy van miért gürizni.

Egy Healtech Gipro GPX-S01 fokozatkijelzõ története.

Egy Healtech Gipro GPX-S01 fokozatkijelzõ története. kép Miután elég sokat: Kb 1,5 évet nem motoroztam rendes motoron, csak a jó kis öreg MZ TS-sel, aminek 4 fokozatú a váltója, kicsit zavarba jöttem a Bandit 6 fokozatától néha. Városban a 3,4,5 közül nem nagyon érezni, hol tartok éppen. Aztán be kell fordulni a sarkon, és kicsit nehéz eltalálni mondjuk a kettest.

Egy Harley-vel megérkezel, nem pedig odaérsz

Egy Harley-vel megérkezel, nem pedig odaérsz kép Szubjektív teszt: négy nap egy Softail Slim nyergében, avagy Kovács Kokó István megízlelte az önfeledt szabadság élményét.

AMA FIM SUPERCROSS A SUZUKI RM Z250 EST VÁLASZTOTTÁK OSZTÁLYA LEGJOBB MOTORJÁNAK

AMA FIM SUPERCROSS  A SUZUKI RM Z250 EST VÁLASZTOTTÁK OSZTÁLYA LEGJOBB MOTORJÁNAK kép A Suzuki 2012 RM-Z250 kapta a legtöbb pontot, s ezzel osztálya legjobb motorkerékpárjának választotta az Egyesült Államok egyik vezetõ motoros magazinja, a Motorcycle USA. A 2012-es modellen a Suzuki keveset változtatott a nagy sikerû 2011-es verzióhoz képest, s ez helyes döntésnek bizonyult, mivel az öt gyártó által nevezett gépek közül végül az RM-Z250 nyerte a versenyt.

Amikor az erõ velünk van...

Amikor az erõ velünk van...  kép Honda 1000 RR Fireblade teszt - Horimoto Racing Team