Híreink

Választhatsz kategóriát is:

Beszámolók Interjúk Újdonságok Események Tesztek Túrák

MAMI: Tanulj motorszerelőnek!

MAMI: Tanulj motorszerelőnek! kép Nem szereted a munkád, vagy még nem dolgozol és nem tudod eldönteni mit csinálnál szívesen? Van egy jó tippünk: legyél motorszerelő! Hogy miért is? Megfizetik azt, amit igazán szeretsz! Így nem is olyan rossz dolgozni, nemde?

Nagyon jók az elsõ benyomásaim az új Hondámról

Nagyon jók az elsõ benyomásaim az új Hondámról kép A Balogh Róbert menedzser vezetésével nemrég megalakult Schmidt Racing tovább folytatta a 2015-ös bajnoki szezonra való felkészülést. Az elmúlt hétvégén már teljes csapattal gurultak pályára a Hungaroringen, ahol a Chrobák János, Juhász Dávid, Végh Noé trió egy teljes napot tesztelt. Már csak az utolsó simítások vannak hátra, és a Schmidt Racing készen áll a hétvégi bajnoki rajtra a Pannoniaringen.

Versenyrõl versenyre megújuló show-val készül az idei szezonban a Tomracing stunt ridere

Versenyrõl versenyre megújuló show-val készül az idei szezonban a Tomracing stunt ridere  kép Nem fognak két ugyanolyan Kulman Miklós show-t látni az idei Stunt Riding Bajnokság helyszínein a bírák és a nézõk. A korábbi magyar bajnok ebben az évben kizárólag a versenyekre koncentrálhat, miután Kawasaki ZX 636-ja az utolsó csavarig összeállt, így a legnehezebb trükkök sem hiányoznak majd a repertoárjából. A Tomracing Motorsport vezetõi szerint versenyzõjük képes lesz a tavalyi eredményét felülmúlni.

Piacképessé vált a Tomracing

Piacképessé vált a Tomracing kép Javában folyik a Tomracing Motorsport Team felkészülése a 2014-es szezonra. Amíg a versenyzõk az edzõteremben végzik a munkájukat, addig Miklósy Tamás és Biel Richárd a csapat mûködését igyekszik biztosítani. A csapattulajdonos, Miklósy Tamás elárulta, a tavalyi sikerek egyértelmûen bebizonyították, hogy jó úton járnak, és egyre inkább vonzóvá válnak a támogatók szemében.

Gyerekként szerettem bele a motorozásba

Gyerekként szerettem bele a motorozásba kép Mezõ Misi: „Gyerekként szerettem bele a motorozásba” A Harley-Davidson több mint egy motormárka, a Harley-Davidson mára már életmód, életérzés, amit mindenki megismerhet a 2013-ban június 5. és 9. között már 14. alkalommal Alsóörsön megrendezendõ Harley-Davidson Open Road Festen. Idén számos zenei, kulturális és egyéb program mellett egy fantasztikus meglepetésben is részesülnek azok, akik az április közepén, a facebook-on indítandó nyereményjátékra regisztrálnak, és részt vesznek a fesztiválon, ugyanis valaki közülük egy, az Open Road Fest-hez igazodó, egyedi festésû Seventy-Two nyergében térhet haza. A kultikus nyereményre máris bejelentkezett a fesztivál egyik hazai sztárfellépõje, Mezõ Misi, a Magna Cum Laude frontembere, aki a nemrég megrendezett Autó, Motor és Tuning Show-n már ki is próbálhatta, milyen érzés egy ilyen „koronaékszeren” ülni.

TALMÁCSI GÁBOR MENTORÁLTJAI, BÓDIS RICHÁRD ÉS RÓNAI TAMÁS

TALMÁCSI GÁBOR MENTORÁLTJAI, BÓDIS RICHÁRD ÉS RÓNAI TAMÁS kép Világbajnok motorosunk mindig is szívén viselte az utánpótlás nevelését és lehetõségeihez mérten szívesen segítette a tehetséges fiatalokat. Idén két kiemelt mentoráltjának nyújt sportszakmai támogatást, akik mindketten óriási lehetõség elõtt állnak, hogy az országot képviselve nemzetközi szinten is megmutassák tehetségüket.

International Super-Moto-Cross 2013 Syma - Sajtótájékoztató

International Super-Moto-Cross 2013 Syma - Sajtótájékoztató kép A 2013. Február 02.-03.-ai hétvégén megrendezésre kerülõ Super-Moto-Cross fedett pályás versenyérõl tudhattunk meg néhány újabb információt a Pénteken rendezett jó hangulatú sajtótájékoztató keretében.

Heten vannak, de nem gonoszok a H-Moto Team 2013-as alakulatának tagjai

Heten vannak, de nem gonoszok a H-Moto Team 2013-as alakulatának tagjai kép Németh Balázs, Gyõrfi Alen és Bitter Sándor egy csapatban! Eddigi pályafutásának legsikeresebb évét hagyta maga mögött a H-Moto Team 2012-ben. Gyõrfi Alen 27 pontjával a 16. helyen végzett a Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozatában. Gyutai Adrián 2007 után elsõ magyar versenyzõként bajnok lett egy rangos nemzetközi sorozatban (Alpok-Adria, 125 GP).

Véget ért az idei bajnokság

 Véget ért az idei bajnokság kép A pénteki napon, (12.-én) a Pannónia-ringen, lezárult az Országos Bajnokság idei sorozata, ami a 600-as, 750-es és 1000-es kategóriákat jelentette, valamint a K2 Road & Ride Kupa, szintén ezekben a kategóriákban. Az Oxxo Energy Tomracing csapatának versenyzõi mindhárom kategóriában képviselték a csapatot és a hideg ellenére várták a futamaikat. Sajnos az idõtervben többször is módosítások történtek, így néha kapkodások árán sikerült elérni, hogy mindenki élni tudjon az idõmérés és edzés adta lehetõséggel.

Gyutai Adrián Köszönöm Magyarország!

Gyutai Adrián Köszönöm Magyarország! kép A szurkolók fantasztikus összefogásának köszönhetõen ott lehet az idei Európa-bajnokságon a 2012-es Alpok Adria Bajnokság 125 GP gyõztese.