Híreink

Választhatsz kategóriát is:

Beszámolók Interjúk Újdonságok Események Tesztek Túrák

11. Motoros Búcsú Rövid Beszámolója

11. Motoros Búcsú Rövid Beszámolója kép Ismét eltelt egy újabb motoros búcsú, teli jó érzésekkel, pozitív gondolatokkal, sok-sok élménnyel. Mint ahogyan a megnyitó részében is elhangzott, jó érzés régi, mondhatni ismerõs arcokat látni, s persze újabb személyeket! Az elmúlt nap megmutatta, hogy sok kedves emléket õrizünk magunkban, s ez a két nap csak gazdagodott. Az Alapítvány és a szervezõk köszönettel tartoznak nektek motoros barátaink a sok dicséretért, a jelenlétért és köszönet az elõadóknak, hogy érdekesebbé tették a napokat!

10. Motoros Búcsú Kerékpáros és Motoros Zarándoklat beszámolója

10. Motoros Búcsú  Kerékpáros és Motoros Zarándoklat beszámolója kép Jó példával élni két keréken!” – nem hiába lett az évrõl évre májusban megrendezésre kerülõ motoros zarándoklat mottója. Majd két évig gondolkodtunk, tanakodtunk azon az alapítványon belül, hogy hogyan lehet az épített örökségen túl, a hagyományainkat, a kultúránkat, a hitünket és a Mária tiszteletet tovább adni. Egyértelmû volt kellenek a jó példák! Mindezek mellett azt is tudnunk kellet, hogy kik által, s akkor jött a sugallat; meg kell mutatnunk a motoros társadalom pozitív törekvéseit! Aztán összeállt, s megszületett elõször csak kerékpáros és motoros zarándoklatként, majd késõbb két napos esemény formájában Motoros Búcsúként.

Nemzetközi Autó Motor és Tuning Show 2016

Nemzetközi Autó Motor és Tuning Show 2016 kép Minden évben elérkezik az idõ: itt a tavasz, az autókra felkerülnek az alufelnik, az utakat ellepik a motorosok… és ismét megnyitja kapuit hazánk legnagyobb évindító autós-motoros rendezvénye, az Autó, Motor és Tuning Show (AMTS)!

KEDVES ÜGYFELEINK ÉS PARTNEREINK!

KEDVES ÜGYFELEINK ÉS PARTNEREINK! kép Üzletünk 2015.augusztus 20 -tól 2015.augusztus 30 - ig szabadság miatt ZÁRVA tart!

Ingyenes H-MOTO Nap a Hungaroringen, az Alpok-Adria Bajnokság alatt!

Ingyenes H-MOTO Nap a Hungaroringen, az Alpok-Adria Bajnokság alatt! kép Augusztus 7-9. között újra hazai pályán állnak rajthoz a H-MOTO Team versenyzõi, Kis Viktória, Györfi Alen, Csányi Gergõ és Kovács Bálint. Az Alpok-Adria Bajnokság hungaroringi futama azonban nemcsak ezért lesz különleges, hanem azért is, mert rajongóik betekintést nyerhetnek a verseny kulisszái mögé, illetve megismerhetik a nemzetközi színtéren is egyre ismertebb magyar motorcsapatot munka közben!

IX. Motoros Búcsú

IX. Motoros Búcsú kép Az elmúlt évek hagyományainak megfelelõen 2015-ben is megrendezésre kerül a Motoros Búcsú eseménye a Szentlaposi Szûzanya Kápolna Alapítvány, az Ecsédi Motoros Egyesület, valamint a Motorosok a Motorosokért Közhasznú Alapítványa, továbbá a felvidéki motoros barátaink közös szervezésében.

Újra pályán az 1 éves Motoros Family

Újra pályán az 1 éves Motoros Family kép A biztonságosabb közlekedés érdekében egész napos, ingyenes vezetéstechnikai képzést hirdet meg a tavaly útjára indított 2 kerekû mozgalom, a Motoros Family.

Nemzetközi Autó, Motor és Tuning Show 2015

Nemzetközi Autó, Motor és Tuning Show 2015 kép Minden évben elérkezik az idõ: itt a tavasz, az autókra felkerülnek az alufelnik, az utakat ellepik a motorosok… és ismét megnyitja kapuit hazánk legnagyobb évindító autós-motoros rendezvénye, az Autó, Motor és Tuning Show (AMTS)!

Itt a nyár, irány a MOL Motoros Family Fesztivál!

Itt a nyár, irány a MOL Motoros Family Fesztivál! kép Ugye szerettek motoros találkozókra járni? Lehet együtt motorozni, új barátokat szerezni, jókat beszélgetni a gépeinkrõl, szól a zene, berregnek a motorok. Nem lesz ez másképpen azon a fesztiválon sem, melyet a MOL Motoros Family tagjai számára rendeznek július 12-én, a Velencei Vízi Várban.

Motoros Búcsú a Szentkút völgyében

Motoros Búcsú a Szentkút völgyében kép Elérkezett lassan az idõ, - reméljük az idõjárás is ennek megfelelõen viseltetik - alig van pár hét és ismét Motoros Búcsú a Szentkút-völgyében! Idén is igyekeztünk programjainkkal a megfáradt utazó motoros barátaink, kedves érdeklõdõ vendégeink kedvében járni, ezért fogadjátok jó szívvel.