1041 Budapest Árpád út 88 (Bejárat a Lebstück Mária utcából)


+36/70-5004001
| info@motostyling.hu

Újra pályán az 1 éves Motoros Family

2015-04-10 10:37:48
Újra pályán az 1 éves Motoros Family kép

Motorosok lepik el a Hungaroringet!


A biztonságosabb közlekedés érdekében egész napos, ingyenes vezetéstechnikai képzést hirdet meg a tavaly útjára indított 2 kerekû mozgalom, a Motoros Family.
Április 10-én a Hungaroring és annak területén mûködõ Motoros Akadémia ad otthont annak a több száz robogósnak és motorosnak, akik fontosnak tartják a balesetmentes közlekedéshez elengedhetetlen rutint és annak elmélyítését. A Biztonságos Közlekedés Napján azonban nem csak a motorozás szépségére hívják fel a figyelmet a szervezõk, hanem az életmentés és a segítségnyújtás fontosságára is.

Sztárokkal hívják fel a figyelmet a motorozás szépségeire és veszélyeire
200 civil motoros mellett majd egy tucat hazai híresség is csatlakozott a Magyarország legnagyobb versenypályáján tartandó vezetéstechnikai képzésre. A motorosok körében is népszerû Kovács Áron rádiós mûsorvezetõ mellett pályára gurul a Mokka mûsorvezetõje, Kárász Róbert, és szintén két keréken száguld Hajas László, Szabó Gyõzõ, Sági Szilárd, Varga Viktor, Terecskei Rita, Nagy Adri és sokan mások.

Nagyobb odafigyelés, kevesebb baleset
A legfrissebb statisztikák szerint ugyan csökkent a motoros balesetek száma az elmúlt években, de továbbra is sokan veszítik életüket az utakon. A MOL Motoros Family és a Hungaroring Motoros Akadémia közös célja, hogy vezetéstechnikai képzésükkel csökkentsék a balesetek számát. Ennek érdekében az ORFK Országos Baleset Megelõzési Bizottsága is bekapcsolódik a programba.

Összefogással könnyebb a segítségnyújtás
A MOL Motoros Family másodszor hívja fel a figyelmet a motoros összefogás és segítségnyújtás fontosságára. A Hungaroringen tartandó képzésen ingyenes tréninget biztosítanak a motorosok számára, amelyek során eltérõ közlekedési helyzeteket szimulálva, ügyességi pályákon tehetik próbára tudásukat a résztvevõk. A megszerzett tapasztalatokkal nagyobb biztonságban közlekedhetnek, illetve a megfelelõ elsõsegély-nyújtási ismeretek birtokában akár õk maguk is segíthetnek bajbajutott társaikon.