1041 Budapest Árpád út 88 (Bejárat a Lebstück Mária utcából)


+36/70-5004001
| info@motostyling.hu

Nagyon jók az elsõ benyomásaim az új Hondámról

2015-04-13 18:09:17
Nagyon jók az elsõ benyomásaim az új Hondámról kép

Immár a teljes csapattal tesztelt a Hungaroringen a 2015-ös bajnoki nyitányra készülõ Schmidt Racing
Chrobák János: „Nagyon jók az elsõ benyomásaim az új Hondámról"


A Balogh Róbert menedzser vezetésével nemrég megalakult Schmidt Racing tovább folytatta a 2015-ös bajnoki szezonra való felkészülést. Az elmúlt hétvégén már teljes csapattal gurultak pályára a Hungaroringen, ahol a Chrobák János, Juhász Dávid, Végh Noé trió egy teljes napot tesztelt. Már csak az utolsó simítások vannak hátra, és a Schmidt Racing készen áll a hétvégi bajnoki rajtra a Pannoniaringen.
Az alig egy hónapja megalakult Schmidt Racing gyorsasági motorversenyzõi is folytatták a felkészülésüket az idei bajnoki szezonra. A Supersportban rajthoz álló Chrobák János (Paksi AMSE) és Végh Noé, valamint a Superstock 600-ban induló Juhász Dávid ezúttal egy teljes napot tesztelt a Hungaroringen. Valamennyien kemény munkát végeztek, és úgy tûnik, hogy Noé bukása ellenére valamennyien készen állnak a hétvégén kezdõdõ IMRC és Magyar Bajnokság elsõ versenyhétvégéjére.


Balogh Róbert csapatmenedzser: „A csapat most tudott elõször teljes felállásban tesztelni, aminek nagyon örültem egy héttel a bajnoki rajt elõtt. Sajnos a körülmények nem voltak a legideálisabbak, hiszen a nyílt pályanapon nem mindig lehet úgy menni az aszfaltcsíkon, ahogy azt egy komoly felkészülési teszt megkövetelné. Ettõl függetlenül elégedett vagyok, hiszen a nap végére Jani és Dávid is komolyan felgyorsult az alapbeállítások megtalálását követõen, míg Noé az eséséig tisztességesen teljesített. Most az a lényeg, hogy tökéletesen rendbe jöjjön, mert nagy reményekkel utazunk a hétvégén a pannoniaringi szezonnyitóra."


Chrobák János motorversenyzõ (Supersport): „A hosszú téli kihagyás után, elsõ tesztköreimet a Hungaroringen sikerült teljesítenem az új CBR600RR-el. A motor jól mûködött és szépen lassan barátkoztunk meg egymással, bár sokat kell még edzeni, hogy minden rezdülését érezzem. Nagyon sok idén is az új dolog aminek össze kell még állnia, de úgy gondolom a csapat jól mûködött, a hangulat jó volt, így bizakodva várom a jövõ hétvégén megrendezendõ elsõ IMRC futamot, ahol élesben is megmérettetjük magunkat."


Juhász Dávid motorversenyzõ (Superstock 600): „Az elsõ IMRC futam elõtt lehetõségünk nyílt még egy tesztre a Hungaroringen. Végre az idõ is ideális volt a motorozásra. Egész nap dolgoztunk a csapattal, hogy minél jobban rám tudjuk állítani a CBR600-as Hondát. Nap végére hatalmasat léptünk elõre a beállításokkal. Meg voltam elégedve ezzel a teszttel, és így nagy reményekkel várom a jövõ heti szezonnyitót a Pannoniaringen."


Végh Noé motorversenyzõ (Supersport): „Igencsak felemásak az érzéseim a teszttel kapcsolatban, ugyanis voltak kifejezetten jó etapjaim, amikor a motor is jól ment, a köridõk is megfelelõek voltak, ugyanakkor egyrészt technikai okok miatt blokkot kellett cserélnem a gyakorlás elején, másrészt estem egy hatalmasat. Szerencsére a Hondámban nem esett túl nagy kár, ám nekem az esés következtében nagyon fáj a vállam és a hátam. Most abszolút pihenés következik a számomra, hogy teljesen egészségesen és fitten állhassak oda a hétvégén a bajnoki rajtrácsra."
A Schmidt Racing a hétvégén a pannoniaringi IMRC és Magyar Bajnokság szezonnyitóján kezdi meg 2015-ös szereplését, ahol mindhárom versenyzõ rajthoz áll.