Hozzáadom a kedvencekhez!   Beállítom kezdőlapnak!
2018. Április 23. - Béla
Motostyling.hu - Motoros hírportál és Webáruház - Hírek

Laller Győzelem vagy halál

Írta: admin, 2017. Szeptember 22. 08:56
Megosztom: Megosztom a Googlen!     Továbbküldés egy ismerősnek Oldal nyomtatása

Legyen bármennyire is bizonytalan az indulás, megállás nincs, egy sportolónak vannak mindennapi teendői, kötelességei. A világ legnagyobb terepversenye minden eddiginél nehezebb lesz, hiszen a 40. megmérettetésen majd 5000 km-el hosszabb utat kell majd megtenniük az indulóknak.


 


Ennek a felelősségét a váci sportember is átérzi, így élesítette magát és magasabb fordulatszámra kapcsolt edzésmunkával készül. Laller a helyi Royal Fitness-ben stábja segítségével megy elébe a dolgoknak, igyekszik már előre megtapasztalni és szimulálni a januárban rá váró földi poklot:


"Valóban történt egy kis előrelépés, amely egyrészről megnyugtat, másrészről viszont még feszültebbé tesz. A Dakar Rallys nevezésünkkel kapcsolatban túléltünk egy krízist, sikerült időre teljesítenünk a második részletbefizetést. Ez akár azt is jelenthetné, hogy a nehezén túlvagyunk. Viszont nem lenne pontos a kép, ha azt mondanám, hogy ez a valóság, épp ellenkezőleg! Nem mellesleg a felkészülésem is fel kellett pörgetni, funkcionális, kardió és egyéb kínzásokkal ütöm el a kevéske szabadidőm. " - jegyezte meg a fennálló helyzet ellenére a humorérzékét nem elvesztő Dakaros.


A helyzet az, hogy a harmadik részlet decemberig esedékes, és ha ezzel egy picit is csúszik a Laller Racing Dakar Team, oda a Dakar indulás, vele pedig a teljes befizetett összeg is. Sőt, mindez még tovább is szankcionálható a szervezők részéről. Így érthető, ha Horváth Lajos és csapata most minden erejével a megoldáson dolgozik:


"A kőkemény edzésmeló mellett az anyagi hátteret igyekszünk összepakolni. Annak ellenére, hogy már a finisben vagyunk, nagyon nehéz a helyzetünk. Számszerűen még ötmillió forint hiányzik a költségvetésünkből. Így most ezt az időszakot muszáj kettőzött erővel végigcsinálni a csapatnak, de én nagyon reménykedem, hogy a kitartásnak meglesz az eredménye!" - zárta sorait Laller, aki hamarosan egy nagy bejelentésre készül.Írta: Tóth Krisztián Márk


 Képek

Laller  Győzelem vagy halál

Elhagynád az oldalt?
Nem találod amit keresel?

Használd a keresőt!

keress termékre, leírásra, évjáratra, kategóriára.

Kérdése van? +(36) 70/500-4001