1041 Budapest Árpád út 88 (Bejárat a Lebstück Mária utcából)


+36/70-5004001
| info@motostyling.hu

Itt a nyár, irány a MOL Motoros Family Fesztivál!

2014-07-12 16:07:18
Itt a nyár, irány a MOL Motoros Family Fesztivál! kép

Ugye szerettek motoros találkozókra járni? Lehet együtt motorozni, új barátokat szerezni, jókat beszélgetni a gépeinkrõl, szól a zene, berregnek a motorok. Nem lesz ez másképpen azon a fesztiválon sem, melyet a MOL Motoros Family tagjai számára rendeznek július 12-én, a Velencei Vízi Várban.

A MOL Motoros Family idén márciusban alakult, és már most közel 5000 tagja van a Facebookon. A mozgalom célja, hogy a motorosokat és a robogósokat összekovácsolja egy nagy, összetartó, segítõkész közösséggé. Ennek érdekében a MOL Motoros Family tagjai számára minden hónapban szerveznek valamilyen programot, melyen tanúbizonyságot adhatnak a motorosok, robogósok arról, hogy lehet rájuk számítani, ha homokzsákot kell pakolni, vért adni, fát ültetni, vagy éppen felújítani egy régi játszóteret. Olyan ügyek mellett áll ki a közösség, mint a környezetvédelem, a jövõ generációinak védelme, vagy éppen a folyamatos vérellátás biztosítása. Mindemellett a kezdeményezést felkaroló MOL Magyarország kiemelt ügyként kezeli a biztonságos közlekedés kérdését,. Éppen ezért szervezték meg a Biztonságos Közlekedés Napját a zsámbéki drivingcampen, melyen 150 motoros vehetett részt egy ingyenes vezetéstechnikai képzésen. A közlekedésbiztonság a júliusi fesztiválnak is egyik kiemelt témája lesz. Ennek jegyében szerveznek kerekasztal-beszélgetést az ORFK Motoros Rendõreivel, valamint egy látványos, figyelemfelhívó flashmob-akcióval is készülnek a szervezõk.

A nap motoros túrával indul majd, melynek során a csapat tagjai együtt kerülik meg a Velencei tavat. Lesz motorszépségverseny, megmutathatjátok, mekkorát szól a motorotok, és nyereményjátékokkal is kedveskednek a szervezõk. Egész napos sport- és vízi programok várnak mindenkit, lesz például kötélhúzás, használhatjátok az óriáscsúszdát, és a gyerekekre is számos szórakoztató program vár földön és vízben egyaránt. Az esemény koncertekkel zárul, fellép a Firkin, az Anima Sound System, és a Káosz Központ, élén Kovács Áronnal, a mozgalom egyik nagykövetével.

A MOL Motoros Family eddigi programjai mind nagy sikerrel zárultak. Reményeink szerint a nyári fesztivál az eddigi tevékenység megkoronázása és ünnepe lesz.

Július 12-én pattanjatok nyeregbe, és guruljatok el a Velencei Vízi Várba, az I. MOL Motoros Family Fesztiválra! Részvételi szándékotokat az info@motorosfamily.hu e-mail címen jelezhetitek. A belépés díjtalan. A fesztiválon gyûjtést szerveznek a Magyar Mentõmotoros Alapítvány számára.

A MOL Motoros Family közösségérõl, valamint az I. MOL Motoros Family Fesztiválról bõvebben a www.motorosfamily.hu weboldalon, valamint a Facebookon (facebook.com/motorosfamily) olvashattok.