1041 Budapest Árpád út 88 (Bejárat a Lebstück Mária utcából)


+36/70-5004001
| info@motostyling.hu

Ingyenes H-MOTO Nap a Hungaroringen, az Alpok-Adria Bajnokság alatt!

2015-08-07 14:37:55
Ingyenes H-MOTO Nap a Hungaroringen, az Alpok-Adria Bajnokság alatt! kép

A hétvégi Alpok-Adria futamot már nagyon várják a H-MOTO Team fiatal pilótái, hiszen hazai pályán versenyezhetnek, és a verseny alatt - augusztus 9-én- megrendezésre kerülõ H-MOTO napon rajongóikkal is találkozhatnak. Sõt, a szerencsés vendégek még egy két éjszakás, két fõ részére szóló wellness pihenést is nyerhetnek. A belépés mindenki számára ingyenes lesz.


„Nagyon boldog vagyok, hogy a hétvégén én is ott állhatok majd az Alpok-Adria, és az IMRC rajtrácsán. Nem szoktam izgulni versenyek elõtt, de most a szokásosnál nagyobb bennem a drukk, hiszen 3 év után újra az 1000 köbcentis motorommal indulok. Utoljára 2012 októberében indultam SuperBike kategóriában, azóta nem is ültem a Kawán. Alig várom! A Hungaroringen is tavaly mentem utoljára, de az IMRC SuperStock1000 kategóriában az a célom, hogy dobogós helyen végezzek. Sokáig nem volt biztos az indulásom, de köszönhetõen a csapatnak, versenytársaknak, barátoknak, nem telik motorozás nélkül az EB 3 hónapos nyári szünete. Ezúton is hálás köszönetem a H-Moto Teamnek, MV Performance-nak, Mohai Jánosnak, Fónagy László/Matt Bayliss-nek. Jó érzés lesz egy év után ismét hazai pályán gurulni. Mosolyog a szívem." - nyilatkozta Wicca.


A csapat legfiatalabb tagja, Kovács Bálint is izgatottan várja a hétvégét: „Mivel a hungaroringi versenyt most igen nagy hírverés elõzi/elõzte meg, ezért elég sok emberre lehet számítani. Éppen ezért nagyon várom, hogy egy nagyobb közönség elõtt a 600-as kategóriában is megmutathassam, hogy mit is tudok hazai pályán. Az elõzõ verseny óta nem telt el sok idõ, ezért nem is kell energiát és idõt fordítanom arra, hogy visszaszokjak a motorra. A motorom és én is jó formában vagyunk, ezért remélem a legjobbakat."
Bálint edzõje, Szilner János a következõket üzeni az érdeklõdõknek: „Örülünk, hogy ismét lehetõség nyílik hazai pályán motorozni, és a H-MOTO napra kilátogatóknak betekintést adni a motorversenyzés varázslatos világába. Talán picit megértik ezt a szenvedélyt. Bálint 27-én lesz 14 éves, így sajnos az Alpok-Adria Stock600 mezõnybe még nem tud bemutatkozni, egyelõre az IMRC CUP 600 kategóriát erõsíti. Arra kérek minden kilátogatót, hogy a vasárnap a 16:20-kor kezdõdõ versenyt várja meg. Nem fog csalódni, nagy meccs lesz, jó csatákkal. Felkészültünk, cél a dobogó!"
Bár Györfi Alen felemás érzelmekkel viszonyul a hétvégéhez, mégis bizakodó. „Nagyon várom a hungaroringi versenyt, hiszen ez egy itthoni futam, ezért nagyon fontos, hogy jól szerepeljek. Itt lesznek a szponzorok, a családtagok - igaz, ez egy kis nyomással is jár - de szerintem ez inkább pozitív hatással lesz majd rám. Úgy érkezem, hogy vezetem a bajnokságot, és ezt szeretném is megtartani, ha a technika ördöge nem szól közbe, mint Mostban." - mesélte.
A H-MOTO Team másik pilótája, Csányi Gergõ is alig várja, hogy végre magyar pályán állhasson rajthoz: „Nagyon várom a hungaroringi versenyhétvégét, hiszen amellett, hogy hazai pálya, a kedvenc versenypályáim egyike is. A tavalyihoz hasonló eredményt szeretnék elérni, hiszen akkor sikerült megnyernem az IMRC CUP-ot. Ez az idei célom is. Ezen a hétvégén igyekszem a legjobbat kihozni magamból, hogy megtarthassam a jelenlegi elsõ helyemet a nemzetközi bajnokságban, növeljem az elõnyömet a pontversenyben és a Magyar Bajnokságban is rögzítsem a harmadik helyemet."