Hozzáadom a kedvencekhez!   Beállítom kezdőlapnak!
2018. Április 23. - Béla
Motostyling.hu - Motoros hírportál és Webáruház - Hírek


» Túrák


AZ ATLAS LORDJAI ALCAN 5000ICON BEMUTATJA: Rock helyett homok, hideg változó hőmérséklet méhcsípés és meredek folyóátkelések.
KuitRégen készültünk már Május elsejére. Kunmadarason az igazi cél a Stunt bajnokság volt. Szeretjük ezeket a srácokat. Soha nem fogunk úgy motorozni mint ők. Pedig mindig szerettünk volna. Szeretem nézni, lefényképezni, végigvideózni az egészet, hogy megoszthassam a világgal. Most történetesen nincs mivel fényképezni, videózni. Csak a telefonjaink lennének. Meg egyébként is, idén még egy Dobogókő-Esztergom-Szlovákia-Börzsöny csavargáson kívül nem motoroztunk egy jót idén. A gyorsulás sem érdekel igazán. Ezek motoszkáltak a fejünkben. Nekem meg főleg a kanyargás szeretete. Reggel induláskor ezért úgy döntöttünk, a Mátra felé indulunk, aztán meglátjuk...

Motoros túrák az Őrségbe!Túrázásokhoz, kirándulásokhoz szeretnénk figyelmébe ajánlani az Őrségi Nemzeti Park szívében, Szalafőn elhelyezkedő 52 férőhelyes GATTER FOGADÓT, mely kiválóan alkalmas nagy létszámú csoportok, baráti társaságok fogadására. Ebben az egyedülálló környezetben fogadónk nagyméretű étkezőjével és társalgójával lehetőséget nyújt a közös étkezésekre, programokra.

» Vissza az archívumba


Elhagynád az oldalt?
Nem találod amit keresel?

Használd a keresőt!

keress termékre, leírásra, évjáratra, kategóriára.

Kérdése van? +(36) 70/500-4001