Hozzáadom a kedvencekhez!   Beállítom kezdőlapnak!
2018. Április 23. - Béla
Motostyling.hu - Motoros hírportál és Webáruház - Hírek


» Tesztek


Kipróbáltuk: Yamaha MT-09 Tracer Időnként kipróbálhatok egy-egy olyan motort is, aminek megvásárlása jelenleg a science-fiction legdurvább fokozatát jelenti életemben. Jó ez? Ha azt nézzük milyen érzés utána visszaülni a saját motoromra, nem túl jó ötlet, de mégis olyan élményt ad, amit kár lenne kihagyni. Megmutatja, hogy jó az én motorom is, de van sokkal jobb is, így fenntartja az emberben a tüzet, hogy van miért gürizni.
Egy Healtech Gipro GPX-S01 fokozatkijelző története.Miután elég sokat: Kb 1,5 évet nem motoroztam rendes motoron, csak a jó kis öreg MZ TS-sel, aminek 4 fokozatú a váltója, kicsit zavarba jöttem a Bandit 6 fokozatától néha. Városban a 3,4,5 közül nem nagyon érezni, hol tartok éppen. Aztán be kell fordulni a sarkon, és kicsit nehéz eltalálni mondjuk a kettest.

Egy Harley-vel megérkezel, nem pedig odaérszSzubjektív teszt: négy nap egy Softail Slim nyergében, avagy Kovács Kokó István megízlelte az önfeledt szabadság élményét.
AMA FIM SUPERCROSS  A SUZUKI RM Z250 EST VÁLASZTOTTÁK OSZTÁLYA LEGJOBB MOTORJÁNAKA Suzuki 2012 RM-Z250 kapta a legtöbb pontot, s ezzel osztálya legjobb motorkerékpárjának választotta az Egyesült Államok egyik vezető motoros magazinja, a Motorcycle USA. A 2012-es modellen a Suzuki keveset változtatott a nagy sikerű 2011-es verzióhoz képest, s ez helyes döntésnek bizonyult, mivel az öt gyártó által nevezett gépek közül végül az RM-Z250 nyerte a versenyt.

Amikor az erő velünk van... Honda 1000 RR Fireblade teszt - Horimoto Racing Team

» Vissza az archívumba


Elhagynád az oldalt?
Nem találod amit keresel?

Használd a keresőt!

keress termékre, leírásra, évjáratra, kategóriára.

Kérdése van? +(36) 70/500-4001