Hozzáadom a kedvencekhez!   Beállítom kezdőlapnak!
2018. Április 23. - Béla
Motostyling.hu - Motoros hírportál és Webáruház - Hírek


» Interjúk


 1 2 3 4 5 6 7 8 >>
Nagyon jók az első benyomásaim az új HondámrólA Balogh Róbert menedzser vezetésével nemrég megalakult Schmidt Racing tovább folytatta a 2015-ös bajnoki szezonra való felkészülést. Az elmúlt hétvégén már teljes csapattal gurultak pályára a Hungaroringen, ahol a Chrobák János, Juhász Dávid, Végh Noé trió egy teljes napot tesztelt. Már csak az utolsó simítások vannak hátra, és a Schmidt Racing készen áll a hétvégi bajnoki rajtra a Pannoniaringen.
Versenyről versenyre megújuló show-val készül az idei szezonban a Tomracing stunt ridere Nem fognak két ugyanolyan Kulman Miklós show-t látni az idei Stunt Riding Bajnokság helyszínein a bírák és a nézők. A korábbi magyar bajnok ebben az évben kizárólag a versenyekre koncentrálhat, miután Kawasaki ZX 636-ja az utolsó csavarig összeállt, így a legnehezebb trükkök sem hiányoznak majd a repertoárjából. A Tomracing Motorsport vezetői szerint versenyzőjük képes lesz a tavalyi eredményét felülmúlni.

Piacképessé vált a TomracingJavában folyik a Tomracing Motorsport Team felkészülése a 2014-es szezonra. Amíg a versenyzők az edzőteremben végzik a munkájukat, addig Miklósy Tamás és Biel Richárd a csapat működését igyekszik biztosítani. A csapattulajdonos, Miklósy Tamás elárulta, a tavalyi sikerek egyértelműen bebizonyították, hogy jó úton járnak, és egyre inkább vonzóvá válnak a támogatók szemében.
Gyerekként szerettem bele a motorozásbaMező Misi: „Gyerekként szerettem bele a motorozásba” A Harley-Davidson több mint egy motormárka, a Harley-Davidson mára már életmód, életérzés, amit mindenki megismerhet a 2013-ban június 5. és 9. között már 14. alkalommal Alsóörsön megrendezendő Harley-Davidson Open Road Festen. Idén számos zenei, kulturális és egyéb program mellett egy fantasztikus meglepetésben is részesülnek azok, akik az április közepén, a facebook-on indítandó nyereményjátékra regisztrálnak, és részt vesznek a fesztiválon, ugyanis valaki közülük egy, az Open Road Fest-hez igazodó, egyedi festésű Seventy-Two nyergében térhet haza. A kultikus nyereményre máris bejelentkezett a fesztivál egyik hazai sztárfellépője, Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere, aki a nemrég megrendezett Autó, Motor és Tuning Show-n már ki is próbálhatta, milyen érzés egy ilyen „koronaékszeren” ülni.

TALMÁCSI GÁBOR MENTORÁLTJAI, BÓDIS RICHÁRD ÉS RÓNAI TAMÁSVilágbajnok motorosunk mindig is szívén viselte az utánpótlás nevelését és lehetőségeihez mérten szívesen segítette a tehetséges fiatalokat. Idén két kiemelt mentoráltjának nyújt sportszakmai támogatást, akik mindketten óriási lehetőség előtt állnak, hogy az országot képviselve nemzetközi szinten is megmutassák tehetségüket.
International Super-Moto-Cross 2013 Syma - SajtótájékoztatóA 2013. Február 02.-03.-ai hétvégén megrendezésre kerülő Super-Moto-Cross fedett pályás versenyéről tudhattunk meg néhány újabb információt a Pénteken rendezett jó hangulatú sajtótájékoztató keretében.

Heten vannak, de nem gonoszok a H-Moto Team 2013-as alakulatának tagjaiNémeth Balázs, Győrfi Alen és Bitter Sándor egy csapatban! Eddigi pályafutásának legsikeresebb évét hagyta maga mögött a H-Moto Team 2012-ben. Győrfi Alen 27 pontjával a 16. helyen végzett a Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozatában. Gyutai Adrián 2007 után első magyar versenyzőként bajnok lett egy rangos nemzetközi sorozatban (Alpok-Adria, 125 GP).
 Véget ért az idei bajnokságA pénteki napon, (12.-én) a Pannónia-ringen, lezárult az Országos Bajnokság idei sorozata, ami a 600-as, 750-es és 1000-es kategóriákat jelentette, valamint a K2 Road & Ride Kupa, szintén ezekben a kategóriákban. Az Oxxo Energy Tomracing csapatának versenyzői mindhárom kategóriában képviselték a csapatot és a hideg ellenére várták a futamaikat. Sajnos az időtervben többször is módosítások történtek, így néha kapkodások árán sikerült elérni, hogy mindenki élni tudjon az időmérés és edzés adta lehetőséggel.

Gyutai Adrián Köszönöm Magyarország!A szurkolók fantasztikus összefogásának köszönhetően ott lehet az idei Európa-bajnokságon a 2012-es Alpok Adria Bajnokság 125 GP győztese.
Hodola Richárd Az utolsó méterekig versenyre akarom késztetni a világsztárokatImmár szinte minden készen áll arra, hogy ismét összecsaphassanak egymással a terep-rallye legjobbjai augusztus 23. és 26. között a Győr mellett kijelölt vadonatúj pályákon a 2012-es HunGarian Baja FIA Világkupa futamon. Elképesztő mezőny várható a motorosok és a quadosok mezőnyében, ahol ott található Hodola Richárd, aki 36 ponttal vezeti az Európa-bajnokság összetettjét, és azt ígéri, élete futamát fogja produkálni, és megőrzi a helyét a kontinensviadal pontversenyének élén.

 1 2 3 4 5 6 7 8 >>

» Vissza az archívumba


Elhagynád az oldalt?
Nem találod amit keresel?

Használd a keresőt!

keress termékre, leírásra, évjáratra, kategóriára.

Kérdése van? +(36) 70/500-4001