Hozzáadom a kedvencekhez!   Beállítom kezdőlapnak!
2018. Április 23. - Béla
Motostyling.hu - Motoros hírportál és Webáruház - Hírek


» Események


 1 2 3 4 5 6 7 8 >>
11. Motoros Búcsú Rövid BeszámolójaIsmét eltelt egy újabb motoros búcsú, teli jó érzésekkel, pozitív gondolatokkal, sok-sok élménnyel. Mint ahogyan a megnyitó részében is elhangzott, jó érzés régi, mondhatni ismerős arcokat látni, s persze újabb személyeket! Az elmúlt nap megmutatta, hogy sok kedves emléket őrizünk magunkban, s ez a két nap csak gazdagodott. Az Alapítvány és a szervezők köszönettel tartoznak nektek motoros barátaink a sok dicséretért, a jelenlétért és köszönet az előadóknak, hogy érdekesebbé tették a napokat!
10. Motoros Búcsú  Kerékpáros és Motoros Zarándoklat beszámolójaJó példával élni két keréken!” – nem hiába lett az évről évre májusban megrendezésre kerülő motoros zarándoklat mottója. Majd két évig gondolkodtunk, tanakodtunk azon az alapítványon belül, hogy hogyan lehet az épített örökségen túl, a hagyományainkat, a kultúránkat, a hitünket és a Mária tiszteletet tovább adni. Egyértelmű volt kellenek a jó példák! Mindezek mellett azt is tudnunk kellet, hogy kik által, s akkor jött a sugallat; meg kell mutatnunk a motoros társadalom pozitív törekvéseit! Aztán összeállt, s megszületett először csak kerékpáros és motoros zarándoklatként, majd később két napos esemény formájában Motoros Búcsúként.

Nemzetközi Autó Motor és Tuning Show 2016Minden évben elérkezik az idő: itt a tavasz, az autókra felkerülnek az alufelnik, az utakat ellepik a motorosok… és ismét megnyitja kapuit hazánk legnagyobb évindító autós-motoros rendezvénye, az Autó, Motor és Tuning Show (AMTS)!
KEDVES ÜGYFELEINK ÉS PARTNEREINK!Üzletünk 2015.augusztus 20 -tól 2015.augusztus 30 - ig szabadság miatt ZÁRVA tart!

Ingyenes H-MOTO Nap a Hungaroringen, az Alpok-Adria Bajnokság alatt!Augusztus 7-9. között újra hazai pályán állnak rajthoz a H-MOTO Team versenyzői, Kis Viktória, Györfi Alen, Csányi Gergő és Kovács Bálint. Az Alpok-Adria Bajnokság hungaroringi futama azonban nemcsak ezért lesz különleges, hanem azért is, mert rajongóik betekintést nyerhetnek a verseny kulisszái mögé, illetve megismerhetik a nemzetközi színtéren is egyre ismertebb magyar motorcsapatot munka közben!
Újra pályán az 1 éves Motoros FamilyA biztonságosabb közlekedés érdekében egész napos, ingyenes vezetéstechnikai képzést hirdet meg a tavaly útjára indított 2 kerekű mozgalom, a Motoros Family.

IX. Motoros BúcsúAz elmúlt évek hagyományainak megfelelően 2015-ben is megrendezésre kerül a Motoros Búcsú eseménye a Szentlaposi Szűzanya Kápolna Alapítvány, az Ecsédi Motoros Egyesület, valamint a Motorosok a Motorosokért Közhasznú Alapítványa, továbbá a felvidéki motoros barátaink közös szervezésében.
Nemzetközi Autó, Motor és Tuning Show 2015Minden évben elérkezik az idő: itt a tavasz, az autókra felkerülnek az alufelnik, az utakat ellepik a motorosok… és ismét megnyitja kapuit hazánk legnagyobb évindító autós-motoros rendezvénye, az Autó, Motor és Tuning Show (AMTS)!

Itt a nyár, irány a MOL Motoros Family Fesztivál!Ugye szerettek motoros találkozókra járni? Lehet együtt motorozni, új barátokat szerezni, jókat beszélgetni a gépeinkről, szól a zene, berregnek a motorok. Nem lesz ez másképpen azon a fesztiválon sem, melyet a MOL Motoros Family tagjai számára rendeznek július 12-én, a Velencei Vízi Várban.
Motoros Búcsú a Szentkút völgyébenElérkezett lassan az idő, - reméljük az időjárás is ennek megfelelően viseltetik - alig van pár hét és ismét Motoros Búcsú a Szentkút-völgyében! Idén is igyekeztünk programjainkkal a megfáradt utazó motoros barátaink, kedves érdeklődő vendégeink kedvében járni, ezért fogadjátok jó szívvel.

 1 2 3 4 5 6 7 8 >>

» Vissza az archívumba


Elhagynád az oldalt?
Nem találod amit keresel?

Használd a keresőt!

keress termékre, leírásra, évjáratra, kategóriára.

Kérdése van? +(36) 70/500-4001