1041 Budapest Árpád út 88 (Bejárat a Lebstück Mária utcából)


+36/70-5004001
| info@motostyling.hu

A Hungaroring Sport Zrt. 2012-ben minden hónapban szervez egy Autós és egy Motoros Nyílt Napot

2011-12-22 17:09:27
A Hungaroring Sport Zrt. 2012-ben minden hónapban szervez egy Autós és egy Motoros Nyílt Napot kép

Szalay Balázs: „Márciustól indulhat a száguldás"

Mivel tavaly nagy sikert aratott az autósok és a motorosok körében a Hungaroringen több alkalommal megrendezett Nyílt Nap, a mogyoródi pályán 2012-ben is sor kerül hasonló rendezvényekre. Szalay Balázs, a Hungaroring Sport Zrt. üzletfejlesztési igazgatója elárulta, jövõre márciustól kezdve minden hónapban mindkét szakág részére rendeznek egy nyílt napot, melyekrõl a tudnivalókat a hivatalos honlapon mindenki megtekintheti.

A Hungaroring és a pályát irányító gazdasági társaság vezetõsége mindig is szívügyének tekintette a biztonságos közlekedés elõsegítését az autósok és a motorosok számára egyaránt. Többek között ezért rendezik meg az Autós illetve a Motoros Nyílt Napokat. A rendezvényeken a résztvevõk biztonságos körülmények között próbálhatják ki gépkocsijuk vagy motorjuk, valamint saját vezetõi tudásuk lehetõségeit és határait.

A Hungaroring Sport Zrt. üzletfejlesztési igazgatója, Szalay Balázs elmondta, a mogyoródi pálya ezzel a lehetõséggel azt szeretné továbbra is elõsegíti, hogy a száguldás négy és kétkerekû hívei közelebbrõl is megismerhessék a Hungaroring versenypályát, és személyesen is átélhessék a vezetés örömét a Formula 1 magyar fellegvárának aszfaltcsíkján. Ugyanakkor ezek az alkalmak a versenylicensszel rendelkezõk számára tesztelési és gyakorlási lehetõséget is biztosítanak.

A Nyílt Napokon 2012-ben is meghatározott program szerint reggel 09:00 órától 17:00 óráig van lehetõség a versenypálya használatára, csoportokra bontva, 20 perces menetekben. A versenypálya használatának elõfeltétele minden esetben legalább egy éves, érvényes jogosítvány, megfelelõ vezetõi tapasztalat. A Hungaroring hivatalos honlapján minden tudnivaló elérhetõ a 2012-es nyílt Napokkal kapcsolatban.

"Minden érdeklõdõ megtalálhatja a jövõ évi Autós és Motoros Nyílt Napok letölthetõ dokumentumait és részvételi díjakra vonatkozó tudnivalókat a Hungaroring Sport Zrt honlapján. A rendezvények sikereire való tekintettel úgy döntöttünk, hogy 2012-ben minden hónapban tervezünk egy Autós és egy Motoros Nyílt Napot. Az autósok elõször március 19-én, míg a motorosok március 22-én vehetik elõször birtokukba a Hungaroringet" - fogalmazott Szalay Balázs.