1041 Budapest Árpád út 88 (Bejárat a Lebstück Mária utcából)


+36/70-5004001
| info@motostyling.hu

Véget ért az idei bajnokság

2012-10-16 11:36:00
 Véget ért az idei bajnokság kép

A pénteki napon, (12.-én) a Pannónia-ringen, lezárult az Országos Bajnokság idei sorozata, ami a 600-as, 750-es és 1000-es kategóriákat jelentette, valamint a K2 Road & Ride Kupa, szintén ezekben a kategóriákban.
Az Oxxo Energy Tomracing csapatának versenyzõi mindhárom kategóriában képviselték a csapatot és a hideg ellenére várták a futamaikat.
Sajnos az idõtervben többször is módosítások történtek, így néha kapkodások árán sikerült elérni, hogy mindenki élni tudjon az idõmérés és edzés adta lehetõséggel.


A versenyeket az Országos Bajnokság 1000-es futama kezdte, ahol Juhász Dávid állt a rajtrácsra. Kemény csatát vívott, de sajnos a dobogóról lecsúszva a 4. helyen intették le.
A 750-esek szintén ebben a mezõnyben versenyeztek és az itt induló Dér Zoltánnak sikerült a 2. helyen célba érkeznie, így dobogóra állhatott.
Ezt követõen a 600-as futam következett, ahol Kurucz Ferenc a 4., Péntek László az 5. helyet szerezte meg.
De a versenynap még nem ért véget, hiszen a K2 Road & Ride Kupasorozat versenyei következtek, ahol szintén indított a csapat versenyzõket.
Elõször a 600-as verseny ért véget, ahol Biel Richárd az 5. helyen ért a célba, majd az 1000-eseknél, Csutak Péter lett kategóriája 2. helyezettje.

A pénteki napon a verseny végén óvást nyújtott be a csapatunk, aminek sajnos a helyszínen nem lett megoldása. A Mams vizsgálatot kezdeményezett az ügyben, mivel nem ment minden a szabályok szerint a versenynapon. Az Adrenalin H-Moto Team sajtóközleményét idézzük:

"A Superstock 600-ban aztán a futamot követõen a motorosok többségének támogatásával egy versenyzõ óvást nyújtott be, ám többórás vita után ezt ugyan visszavonta, de csak annak ígéretében, hogy a Magyar Motorsport Szövetség kivizsgálja a versenyen tapasztaltakat. Egyelõre a kihirdetett végeredmény tekinthetõ véglegesnek, hiszen nem tudhatja senki, a MAMS vizsgálata milyen eredménnyel zárul majd."